miercuri, 30 martie 2011

Leapsa in imagini

Tagurile mi se par distractive, asa ca atunci cand Ada mi-a dat leapsa am zis ca ar fi dragut sa il fac.

1.Ce te face sa iti lingi degetele?

Grea alegere avand in vedere ca sunt o gurmanda si imi plac atat de multe dulciuri! Totusi, castigatorul este mousse de ciocolata de la Chocolat. Sunt innebunita dupa minunea pufoasa de ciocolata belgiana (care se topeste in gura si ma aduce la orgasm culinar in sunetul ingerilor cantand). E indecent de decadent!

2.Ce-ti incanta ochii?
Un machiaj reusit pe o "panza" superba.

3.Ce iti place sa atingi?
  Imi place sa umble desculta prin iarba.

4. Ce mirosuri te incanta?
Mirosul clopoteilor delicati de lacramioare, florile mele preferate.

Dau leapsa mai departe tuturor persoanelor care vor sa o faca!

Review creion de ochi gel superSHOCK de la Avon


Mi-am cumparat creionul superSHOCK la recomandarea surorilor Pixiwoo, fiind sigura ca cele doua superbe britanice nu ar recomanda un produs prost. Am facut bine ca l-am cumparat, pentru ca este cel mai bun dermatograf pe care l-am avut de cand sunt. Are consistenta unui gel (care se usuca daca uiti creionul fara capac, asa cum am facut eu cu primul) si se aplica atat de usor si smooth. Cand il aplic arata umed, dar se usuca in cateva secunde, dupa care nu se mai misca de pe pleoapa, chiar daca ai prostul obicei sa iti atingi ochii cu mainile. In plus dureaza toata ziua, l-am purtat vreo 16 ore si tot arata impecabil.
Nu am absolut nimic sa-i reprosez acestui produs si trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa de cei de la Avon datorita calitatii ridicate a acestui produs.
Pret: 9,99 lei cand produsul are pretul redus (ceea ce se intampla des) si 17 lei la pret intreg pentru 1,2g de produs.
Verdict: Mai e necesar? E clar ca il recomand!

marți, 29 martie 2011

Review balsam de buze Yes To Carrots


In timpul intregii vieti o femeie inghite intre 1,8 si 4,1 kg de ruj. Multe dintre rujuri sau alte produse de buze contin chimicale care dauneaza sanatatii, asa ca m-am gandit ca nu mi-ar strica sa folosesc, macar atunci cand este posibil, rujuri/balsamuri de buze din ingrediente naturale.
Am auzit numai lucruri bune despre gamele Yes To, care se vand in Sephora. "Unturile" de buze C Me Smile din gama Yes To Carrots sunt facute 100% din ingrediente naturale si 95% dintre ingrediente sunt si organice, asa ca am zis ca le acord o sansa. Contin numai lucruri bune si hranitoare, cum sunt uleiul de cocos, ulei de masline, ulei de jojoba, unt de shea, extract de portocale, de seminte de dovleac si multe alte bunatati naturale.
Stiam ca sunt bune, dar tot am fost surprinsa de calitatea lor. Sunt foarte hidratante, au o compozitie bogata, dureaza mult timp pe buze si le lasa fine si pupabile kissable :)). Sunt un absolut rasfat pentru buzele mele nu numai datorita calitatilor lor hidratante, dar si datorita aromei delicioaaaaase (din cele cinci arome - fructe de padure, morcovi, pepene, citrice si menta - favorita mea este cea de pepene galben). Aroma de menta se poate sa nu fie pe gustul tuturor, mai ales ca inteapa usor buzele, dar in rest cred ca nimeni nu s-ar plange de celelalte arome.
Pret: 12 lei pentru 4,25g
Verdict: YES to carrots :)). Le recomand cu caldura!

luni, 28 martie 2011

Quick tip: Masca cu bicarbonat de sodiu


Bicarbonatul de sodiu are multe utilizari, de la gatit, remedii naturale, pana la curatenia casei. Putine persoane stiu totusi ca bicarbonatul de sodiu poate fi folosit si in scopuri cosmetice.
Masca cu bicarbonat de sodiu este folosita in acelasi timp si ca exfoliant pentru tenurile acneice, indepartand celulele moarte ale pielii si ajutand la imbunatatirea aspectului cicatricilor post-acneice.
Inainte sa o incercati trebuie sa va avertizez (in special pe fetele cu pielea sensibila) ca poate irita pielea. Tenul meu nu este sensibil, si tot simt o usturime cand folosesc aceasta masca. Tenul trebuie obisnuit treptat cu bicarbonatul de sodiu si este recomandat ca la inceput masca sa fie mai diluata.
Let's do it: se amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu apa, pana cand se transforma intr-o pasta. Pasta se aplica pe fata si se lasa sa actioneze aproximativ 10 minute (mai putin daca nu o mai suportati) dupa care se indeparteaza cu apa calduta masand pielea circular (pentru exfoliere).
Voila! Ten exfoliat si improspatat cu un produs super-ieftin si la indemana!

duminică, 27 martie 2011

Review demachiant Vichy Purete Thermale 3 in 1


Folosesc Purete Thermale de ceva vreme, asa ca m-am gandit ca nu ar strica un review.
Cei de la Vichy se mandresc cu faptul ca acest produs este un demachiant integral, adica este lapte de curatare a fetei, lotiune tonica si demachiant pentru ochi intr-un singur produs. Eu tin sa ii contrazic. In nici un caz nu functioneaza ca o lotiune tonica!
Este ok ca demachiant, isi face treaba si indeparteaza majoritatea machiajului de pe fata. Totusi, dupa ce ma demachiez imi lasa un film gras pe fata, de zici ca m-am dat cu un strat de ulei. Lotiunea tonica ar trebui sa lase fata complet curatata, fara urme de machiaj sau demachiant si Purete Thermale nu face acest lucru. Pe mine nu ma deranjeaza prea tare ca imi lasa tenul uleios pentru ca ma spal bine apoi, dar ma deranjeaza reclama falsa cum ca acest produs ar fi si  tonic.
Cat despre functionalitatea sa ca demachiant pentru ochi, nu ma impresioneaza. E parfumat si asta poate fi o problema pentru persoanele cu ten si/sau ochi sensibili. Daca nu esti atenta si iti intra in ochi ustura destul de tare.
Concluzia mea este ca acest produs este ok ca demachiant (in special pentru persoanele cu tenul uscat), insa nu face nimic ce ar putea sa-l aduca aproape de un tonic. Totusi, se gasesc alte produse mai ieftine, care fac acelasi lucru.
Verdict: Il recomand persoanelor cu pielea uscata
Pret: depinde de varianta (cea de 100 ml se da cado la cumpararea unui fond de ten, cea de 200 ml costa intre 46 si 55 de lei, depinde de unde o cumperi. Mai este o varianta de 300 ml, dar e mai putin intalnita la noi)

vineri, 25 martie 2011

Review tus lichid Rainbow Priorities


Cu toate ca nu incercasem si nu citisem nici un review despre Rainbow Priorities, cand am incercat tusul in Sephora am ramas incantata de culoare si am decis sa mi-l iau. Tusul se gaseste intr-o varietate de sapte culori, iar eu am luat nr. 86, un albastru electric.
Culoarea este poarte pigmentata, este un albastru intens, care mie imi place foarte mult. Acesta este insa singurul lucru bun pe care il pot spune despre tusul Rainbow Priorities.
Textura este groaznica, dupa ce se usuca crapa si arata inestetic. De asemenea, nu e de loc confortabil pe pleoape, il simt cum strange, tine pleoapa cand se usuca. Pe deasupra, are si o gramada de parfum in el (miroase a parfum ieftin) care poate sa irite ochii sensibili. Mie imi vine sa stranut de fiecare data cand il folosesc.
Nu imi mai aduc exact aminte pretul, stiu ca l-am luat de la reduceri si era vreo 12 lei.
Verdict: Nu il recomand in nici un caz, cred ca si firmele no-name fac tusuri mai bune decat ale lor.

marți, 22 martie 2011

M loves Make-up






Iubesc machiajele glamorous, sunt preferatele mele.
Pentru acest look am aplicat peste un primer un fard alb mat pe pleoapa mobila. In pliul pleoapei am folosit o nuanta de ciocolatiu pe care am blenduit-o intr-un roz pal in coltul exterior. Pe arcada am aplicat alb sidefat, nu foarte pigmentat. revenind la pleoapa mobila am aplicat un strop de lipici de gene (tine foarte bine sclipiciul insa e foarte greu de indepartat dupa, e mai bine sa folositi un sclipici gel sau un fard crema inainte) peste care am pus un strat de sclipici fin argintiu. Eyelinerul negru si rimelul au completat lookul. Pe obraji port doar putina pudra bronzanta iar pe buze port un ruj nude pink.
Sper sa va placa. :)

sâmbătă, 19 martie 2011

Quick tip. Masca de fata cu aspirina pentru tenurile acneice

"Secretul multor produse anti-acneice destul de scumpe este acidul salicilic (sau numele mai fancy, acid beta-hidroxi, prescurtat BHA), adica banala aspirina, un medicament la indemana tuturor.
Aceasta masca cu aspirina poate combate formele usoare de acnee si poate ameliora formele medii, ajutand la producerea exfolierii si la reducerea inflamatiei si a rosetii. Cele cu tenul foarte sensibil trebuie sa fie atente pentru ca poate usca pielea, poate irita, inrosi tenul si provoca senzatia de intepaturi. De asemenea, in ziua in care va faceti aceasta masca este indicat sa aplicati o crema cu protectie solara, pentru ca aspirina face tenul fotosensibil.
Masca se face dintr-o aspirina sau doua la care adaugam o lingutita de apa si le lasam cateva minute sa se topeasca, dupa care le amestecam intr-o pasta. Puteti adauga la aceasta masca si alte ingrediente, cum ar fi extract de hamamelis, ulei din arbore de ceai (poate fi iritant), argila sau zeama de lamaie (in acest caz nu folositi apa). Puteti folosi masca o data sau de doua ori pe saptamana, insa nu de mai multe ori, pentru ca este  posibil ca tenul vostru sa se obisnuiasca cu acidul salicilic si sa nu mai aiba nici un efect.
Mie mi-a ameliorat cat de cat acneea, ma impac foarte bine cu aceasta masca (eu o folosesc mai mult ca scrub), iar pretul este mai mult decat avantajos. Oricine si-o poate permite!

joi, 17 martie 2011

Review fond de ten Affinitone 24 ore cu formula micro-flex

Astazi a fost marele test pentru Affinitone, l-am purtat 15 ore pentru a-l analiza.

Am fost placut surprinsa sa descopar ca a rezistat destul de bine pe fata. Eu am tenul gras si este foarte foarte greu ca un fond de ten sa reziste pe fata mea mai mult de...4-5 ore?(cu pudra deasupra!)  Poate deveni o problema, mai ales cand am o zi luuuuunga, cum am avut azi, si sunt prea ocupata ca sa-mi pot retusa machiajul.
Nu ma intelegeti gresit, nu a rezistat perfect, fara sa se stearga de loc, dar a rezistat mult mai bine decat celelalte fonduri de ten pe care le-am incercat pana acum. E drept ca am folosit si un pic de primer, numai in zona obrazilor insa (nu stiu de ce, acolo mi se sterge cel mai repede fondul de ten) si el a rezistat bine pe toata fata. Ce mai e dragut la produs este ambalajul igienic, cu pompita.
Si inca un lucru ok...chiar e flexibil, am incercat testul cu bucata de material strechy chestia pe care o face fata din reclama si fondul de ten nu s-a cojit.
Acoperirea pe care o ofera e medie spre mica, asa ca a trebuit sa folosesc un concealer pe cosurile aparute in cele mai proaste momente.
Ce nu imi place la acest fond de ten este faptul ca se usuca cu un aspect pudrat, prafos, care nu arata natural.
Nu cred ca o sa-l cumpar din nou totusi, pentru ca eu folosesc mai tot timpul doua fonduri de ten in acelasi timp (unul cu acoperire mica-medie care arata cat de cat natural  pentru toata fata si unul cu acoperire mare doar pentru zonele problematice : cosurile) iar Affinitone nu se incadreaza in nici una din categorii.
Ii acord totusi 3 din 5 stele pentru durabilitate.
Pret: 36 de lei

miercuri, 16 martie 2011

J'adore

Iubesc rochia aceasta de la Issa London, colectia primavara-vara 2011. E un fel de greek godess meets glamour.

luni, 14 martie 2011

Review baton 3 in 1 de la Elf (All over color stick)

Cautam de ceva vreme un highlighter (iluminator) crema care sa ii acorde tenului meu aun aspect sanatos, dewey. Dupa ce am citit cateva reviews m-am hotarat sa il incerc pe cel de la Elf, caci avand in vedere cat de ieftin este nu aveam mare lucru de pierdut. Nuantele care se potrivesc ca highlight sunt Spotlight (cel din imagine) si poate Persimon (daca ai pielea mai inchisa la culoare).
Eu mi l-am luat in nuanta Spotlight si sunt foarte multumita de el. Il folosesc ca iluminator doar pe pometi si deasupra buzei superioare - mi se pare prea stralucitor pentru a-l folosi pe alte parti ale fetei.  Are o consistenta cremoasa, se intinde bine si acorda tenului o stralucire discreta. Fata mea arata proaspata si radioasa cand il folosesc.
Nu rezista intreaga zi pe fata (nici nu ma asteptam la un produs crema) insa este atat de mic si usor de reaplicat, incat aproape nu conteaza. Pentru o aplicare imi trebuie o cantitate foarte mica, asa ca o sa-mi ajunga mult timp. Miroase bine , a vitamina c si a zahar, sugar orange cum spun ei, iar mirosul dispare repede.
Atentie insa! Nu mi se pare potrivit pentru persoanele cu tenul mai inchis, mai ales nuanta Spotlight, care devine cenusie si artificiala pe aceste tenuri. Fetele cu pielea mai inchisa ar trebui sa caute un iluminator cu subtonuri aurii.
Singurul lucru care nu imi place - si nu la produs ci la reclama- este acela ca tubul contine mai putin produs decat in imagini. Partea de jos a ambalajului, cea alba, nu contine deloc produs, cum poate deducem din imaginea de mai sus.
Oricum, pretul e fenomenal pentru cantitatea si calitatea produsului.
Verdict: Highly recommended!
Il puteti cumpara de aici.
Pret: 8 lei

duminică, 13 martie 2011

Review fond de ten Healthy mix serum de la Bourjois


Healthy mix serum este un fond de ten cu textura lejera, fluida. Ei spun ca este un fond de ten gel insa mie mi se pare cat se poate de lichid. Contine extracte de fructe bogate in vitamine precum lichi, goji si rodie care ar trebui sa dea o luminozitate sanatoasa tenului.
Produsul are o acoperire mica, deci este potrivit doar celor care nu au foarte multe imperfectiuni pe fata. Uniformizeaza aspectul tenului, insa nu acopera cosurile sau cicatricilre post acnee. Este usor de blenduit si intr-adevar ofera o stralucire tenului.
Nu l-as recomanda sub nici o forma celor care au tenul gras pentru ca dupa vreo doua ore de purtat fata o sa va straluciasca ca un bec. Eu l-am purtat in oras si nu m-am uitat in oglinda in timpul asta, iar cand am ajuns acasa m-am speriat de cat de uleioasa imi era fata - in conditiile in care am folosit si pudra dupa aplicarea fondului de ten.
Nu imi place deloc mirosul produsului, fructat-dulce, ieftin. Nu inteleg in general de ce un fond de ten ar trebui sa aiba miros, dar macar mirosul acestuia nu este foarte puternic si dispare repede. Ce imi place la ambalaj este pompita igienica de care dispune, care dozeaza perfect cantitatea de produs.
Pentru persoanele cu ten normal si uscat, fara prea multe imperfectiuni, acest fond de ten este foarte potrivit. Nu este mai bun decat fondul de ten Sephora, caruia i-am facut un review aici.
Pret: 55 de lei (in farmaciile Centrofarm cel putin) pentru 30 de ml.

joi, 10 martie 2011

Balsamuri de buze ciudate

Daca nu va place sa va imprumutati balsamul de buze sau daca sunteti mai excentrice, aceste arome s-ar putea sa va ajute.

Balsam de buze cu aroma de castraveti murati

Balsam de buze cu aroma de Cheetos (snacks cu branza)


Tot din categoria "cu branza", balsam de buze cu aroma de nacho
Balsam de buze cu aroma de bacon


Balsam de buze cu aroma de wassabi, in cazul in care vreti sa-i arda buzele dupa ce il (o?) sarutati


Balsam de buze cu aroma de corndog (crenvusti in aluat, prajit)


La sfarsitul unui fetin culinar merge si o bauturica. Asa ca, va prezint balsamul de buze cu aroma de absinth
Puteti cumpara aceste "bunatati" de aici.

marți, 8 martie 2011

M loves Make-up


M-am machiat asa pentru o seara in oras cu fetele. Am folosit o culoare aemanatoare vaniliei pe pleoapa mobila si o nuanta medie de ciocolatiu in pliul pleoapei. Ca highlight sub sprancene m-am folosit de o culoare asemanatoare tenului meu. Pentru a adauga culoare look-ului, m-am folosit de violet. Din cauza blitzului si a pudrei translucide folosite, tenul meu arata cam alb, in realitate nu se vedea asa.
Sper sa va placa.

luni, 7 martie 2011

J'adore

Ador machiajul lui Leighton Meester (Gossip Girl) in videoclipul "Somebody to love". Leighton ne arata o fata pe care nu am vazut-o pana acum, cu un machiaj indraznet si glamorous, diferit fata de cel natural, simplu, conservator cu care ne-a obisnuit.

sâmbătă, 5 martie 2011

Review fond de ten Sephora

Incercasem acest fond de ten in magazinul Sephora si in acel moment nu mi s-a parut potrivit pentru mine. Eu prefer fondurile de ten cu acoperire mai mare, din cauza problemelor acneice. De aceea, cand l-am primit cadou nu am fost foarte incantata (l-am pastrat totusi pentru ca imi place sa machiez si alte persoane, carora li se putea potrivi). Odata ce l-am folosit insa, m-am indragostit de el. Fondul de ten voile leger are o textura fina, gen mousse si acoperire mica. Nu acopera cicatricile lasate de cosuri, doar uniformizeaza tenul...insa, behold! Uniformizeaza tenul ataaaaaaat de bine, lasand pielea catifelata si "perfected". Pielea arata ca si cum nu este machiata, doar superba de la natura. Eu il folosesc in zilele de leneveala, in care nu vreau un machiaj greu, ci ceva lejer.  Nu il folosesc in fiecare zi pentru ca nu-mi acopera monstruletii, insa e perfect pentru weekend, cand vreau un no make-up make-up. Tubul contine 30 de ml si nu imi trebuie decat putin produs pentru o aplicare. Este non-comedogenic si nu contine parabeni. Cu siguranta o sa cumpar alt tub dupa ce il termin pe acesta.
Il recomand in special fetelor care nu au mari probleme cu tenul, dar care doresc o piele perfecta cu aspect natural.
Pret: 51 lei.

miercuri, 2 martie 2011

Giveaway Opi de la Adela Sirghie

Adela Sirghie a organizat un nou giveaway colorat, cu aer primavaratic. De data asta putem castiga cate o oja OPI. Participa si tu aici.

Review primere Elf (EyesLipsFace)

Brandul e.l.f. castiga din ce in ce mai multa popularitate in Romania. Cu toate ca pretul produselor vandute in Romania este de 2,5 ori mai mare decat a celor vandute in Statele Unite (lucru cu care nu sunt de loc de acord), e.l.f. ramane o marca accesibila tuturor.


Primer pt. ochi (Gama Essential)

Acest produs face exact ce promite : fardul are rezistenta si longevitate mai mare si nu se aduna in pliul pleoapei. Eu am pleoape foarte uleioase, asa ca aveam probleme mari cu durata fardului si cu faptul ca se aduna. Cand folosesc primerul acesta fardul meu ramane intact, pentru mult timp. Eu l-am testat 14 ore, timp in care fardul nu si-a pierdut din intensitate, nu a curs si nu s-a adunat. Tubul nu contine mult produs, dar imi trebuie foarte putin pentru o aplicare, asa ca un tub ma tine ceva vreme. Are o formula usoara care se intinde fara greutate pe pleoape si este absorbita repede. Sunt foarte multumita de acest produs ce face concurenta unor primere (mult!) mai scumpe si am sa il cumpar din nou. Prima data cand l-am folosit am fost uimita cum un produs atat de ieftin poate fi atat de bun. Singurul defect nu e legat atat de produs cat de distribuitor: produsul nu e mai niciodata pe stoc.
Pret : 8 lei.


  Primer mineral pentru fata (Gama Studio)


Cei de la e.l.f. spun ca acest primer iti transforma fata intr-o panza neteda fara imperfectiuni. Eu, posesoare de panza bumpy cu imperfectiuni tind sa ii contrazic. Totusi, acest lucru nu inseamna ca nu este un produs bun, din moment ce eu nu ma asteptam deloc sa imi transforme fata intr-una fara imperfectiuni. Fondul de ten a rezistat intr-adevar mai mult, insa nu atat cat as fi sperat. Totusi, la sfarsitul zilei mai aveam fard pe obraz pe fata, lucru care nu se intampla mai niciodata, asa ca acesta a fost un punct in plus pentru produs. Un mare punct in plus a fost ca fata mea extra-uleioasa a aratat aproape mata toata ziua. Primerul acesta pare un produs bun, insa din alte reviews pe care le-am citit am inteles ca favorizeaza formarea de cosuri. Eu nu l-am folosit suficient de mult incat sa constat acest lucru. Textura produsului este una de ser (un gel mai fluid) si se intinde foarte usor insa ia putin timp sa intre in piele. O cantitate foarte mica de produs este suficienta pentru o folosire si imi place aplicatorul igienic cu pompita. Capacul care cade tot timpul prin portfardul meu este insa enervant.
Pret: 34 lei.

marți, 1 martie 2011

Cele mai reusite machiaje la Oscar 2011

Anul acesta celebritatile au preferat un machiaj discret, care sa le pune in evidenta frumusetea naturala. Ochii au fost scosi in evidenta cu nuante de auriu, gri, maro sau cu ajutorul tusului, iar buzele au fost nude sau colorate in nuante discrete de rosu sau oranj.

Castigatoarea pentru cel mai reusit machiaj (drumroll) ....Scarlet Johaneson, cel putin pentru mine. Make-up artistul a stiut sa-i puna foarte bine in evidenta ochii superbei Scarlet folosind tonuri de aramiu, in timp ce buzele au ramas o frumoasa nuanta de nude pink. Sprancenele si restul fetei au fost pastrate cat mai naturale cu putinta, obrajii fiind doar usor imbujorati, aproape ca nici nu se remarca.


Mila Kunis a aratat seducator cu ochii ei mari conturati cu creion negru. Restul machiajului a fost foarte discret, dand o nota de eleganta.



Reese Witherspoon a aratat adorabil cu machiajul si coafura retro.



Machiajul lui Mandy Moore este in tendinte, cu buzele intr-o nuanta discreta de coral si ochii understated.


Jennifer Lawrence arata H.O.T. cu machiajul smokey cafeniu ce ii pune in evidenta privirea.



Anne Hathaway arata elegant cu buzele intr-o nuanta de berry red.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...