sâmbătă, 23 aprilie 2011

Paste Fericit!

Review rimel L'oreal Volumissime X 5

Imi place sa experimentez cu rimelurile si sa incerc tot timpul cate unul nou. Vazand cateva reviews la acest produs, m-am gandit sa il cumpar, pentru ca imi doream o mascara negru-intens, care sa alungeasca, sa separe si sa arcuiasca genele.

Acest rimel are peria destul de mare, deci poate fi dificil de folosit pentru persoanele cu gene scurte.
Eu insa nu am avut o problema cu acest aspect, pentru ca am genele destul de lungi si curbate, asa ca mai toate rimelurile se vad bine.
Produsul ofera intr-adevar volum, daca este aplicat de doua ori si chiar alungeste un pic genele.
Chiar il consider un produs bun pentru fetele cu gene lungi, curbate, dar rare...pentru ca, daca este folosit cu indemanare separa genele foarte bine facandu-le sa para mai dese.
Pentru mine totusi, nu a facut mare lucru. Mi-a curbat si mi-a alungit un pic genele, dar si cel mai ieftin rimel face asta pentru mine. Aveam asteptari destul de mari de la el si am ramas dezamagita. Cel mai tare m-a deranjat insa ca, in cateva ore (nu multe!!!) de la aplicare se faramiteaza. Tot timpul trebuie sa fiu atenta sa nu am particule negre sub ochi. Ca sa evit lucrul acesta folosesc ca un strat final un rimel water-proof. Dar care este rostul sa folosesc doua rimeluri deodata?
Pret: nu stiu pretul intreg, eu l-am luat la reducere (25 de lei cred) de la DM.
Verdict: E un produs ok, dar eu vreau mult mai mult decat ok de la o mascara. Nu il recomand decat fetelor cu gene rare.

miercuri, 20 aprilie 2011

Floare de aprilie

De cand a venit anotimpul meu preferat, primavara sunt vesela mai tot timpul si m-as plimba cat e ziua de lunga. Iar veselia asta se vede si in machiajul meu, mai colorat decat de obicei, numai bun sa se asorteze cu florile de primavara.


Pentru ochi am folosit un roz asemanator florilor de cires pe pleoapa mobila si un strop de alb mat in coltul interior. Deasupra pliului am aplicat un verde iarba, iar in pliu un mossy green pe care l-am blenduit cu verdele iarba. Deasupra mossy green am mai adaugat un strop de gri inchis, pentru a oferi profunzime ochilor.Am folosit acelasi mossy green si pe linia inferioara a ochilor. Pe arcada am adaugat acelasi alb ca si in coltul interior. Tusul negru aplicat aproape de gene si rimelul au completat look-ul ochilor.
In rest, mi-am conturat usor sprancenele, m-am dat cu iluminator pe pometi si pe nas, iar obrajii au fost imbujorati cu un fard roz delicat. Am terminat cu un roz primavaratic pe buze.
Sper sa va placa! :)

marți, 19 aprilie 2011

Quick tip: cum indepartam punctele negre

Ma refer la punctele negre de pe nas, pe care le scoteam de obicei cu ajutorul benzilor pentru puncte negre, care indeparteaza sebumul din "gaurele" :)). Benzile acestea sunt insa destul de scumpe, asa ca m-am bucurat cand am aflat de la Michelle Phan o varianta mult mai ieftina si care functioneaza la fel de bine.


 Cele mai ieftine benzi posibile se fac amestecand o lingura de lapte cu o lingura (plina) de gelatina (transparenta, fara arome) intr-un vas termorezistent. Se baga amestecul la microunde timp de zece secunde, asteptam un pic sa se raceasca (cat sa fie suportabil pentru piele) si il aplicam pe nas cu o pensula sau chiar cu degetele.
Dupa 10 minute de asteptare, indepartati delicat "banda".
Nu mi-a venit sa cred cat de bine a functionat amestecul asta!

duminică, 17 aprilie 2011

Lol: Marc Jacobs imbracat in fusta

Mark Jacobs s-a imbracat cu o fusta cu croiala de mamaie la ziua de nastere a lui Grace Coddington. E designer, deci e mai excentric....si sunt sigura ca stie mai bine ca mine cum sa se imbrace, dar mie mi se pare ca arata ridicol.

The power of make-up



Celor care sunt sceptici in privinta machiajului...behold the power  of make-up!!!

sâmbătă, 16 aprilie 2011

J'adore

Cum am mai spus si in alte posturi, ador creatiile Herve Leger. Nu numai rochiile bandaj sunt superbe, dar si costumele de baie sunt provocatoare si feminine. Pozele de mai jos sunt din colectia de Max Azria pentru Herve Leger din 2009.















vineri, 15 aprilie 2011

Electric

Cu toate ca in ultimele zile a fost urat afara, eu nu am uitat de primavara si de culori.
 Am ales sa-mi fac un machiaj minimal, simplu (roz pudrat pe pleoapa mobila, un mov-gri in pliu si iluminator natural sub sprancene, un creion bej deschis pe waterline si fard  auriu deschis imediat dedesubt, pentru a mari ochii) la care sa adaug un strop de culoare: un tus albastru electric. Aparatul meu sucky nu a prins culoarea in poza de mai sus, sper ca cea de jos sa va dati seama mai bine din cea de jos.


In rest, am conturat sprancenele natural iar pe obraji port doar un bronzer. Pe buze am folosit un strop de lipstain (ruj lichid) rosu, pentru a obtine un efect natural de patat/muscat :)).
Sper sa va placa.

joi, 14 aprilie 2011

Review produse Alverde

Am dat peste produsele Alverde cand ma uitam prin magazinul DM si am fost placut surprinsa de pretul acestora. Toate cosmeticele Alverde sunt 100% naturale si au preturi foarte mici in comparatie cu alte produse din ingrediente naturale. Un alt lucru care mi-a placut este faptul ca poti cumpara variantele mini ale unor produse, ca sa le testezi inainte de a cumpara varianta normala. Mi-am cumparat destul de multe produse, dar in postul acesta am sa vorbesc doar de cele pe care le folosesc cel mai des.

Untul de corp cu nuca de macadamia si unt de shea
Avand in vedere ca este unt de corp ma asteptam sa fie ceva mai gras, dar mi-a placut consistenta sa de crema, care se intinde foarte usor si se absoarbe repede. Este nutritiv si ingrijeste bine pielea, miroase foarte bine - si nu prea puternic (a migdale-alune de padure, mi se pare mie). Mie imi place atat de mult incat am si varianta mare, pe care o folosesc dupa baie si varianta mini, pe care o tin in poseta si o folosesc drept crema de maini.
Pret: Varianta de 200 ml - 12,69 lei si  cea de 50 ml - 4 lei
Verdict: Il recomand.


Gel de curatare a fetei cu alge marine
Tenul meu problematic este foarte pretentios si nu accepta orice gel de curatare, tonic sau crema. Totusi i-a priit acest gel pentru ten normal/mixt - cu toate ca eu am tenul gras :)). Curata bine tenul de machiaj si impuritati, deci isi face treaba. Are un miros destul de pronuntat de alcool, insa pe mine nu ma deranjeaza acest lucru. Mie chair imi place, cred ca sunt la al treilea sau al patrulea tub.
Pret: 10 lei (din cate imi aduc eu aminte) pentru 100 ml
Verdict: Il recomand persoanelor cu ten normal/mixt/gras, insa nu cred ca persoanele cu ten uscat/sensibil al trebui sa il incerce (alcoolul din compozitie ar putea sa le irite tenul.


Lotiune tonica cu alge marine
Ca si in cazul gelului de curatare, am re-cumparat aceasta lotiune tonica de vreo trei ori. De asemenea, lotiunea tonica are si ea un miros pregnant de alcool, deci se poate sa nu fie potrivita persoanelor cu pielea sensibila sau uscata.
Totusi, pentru tenul normal/gras cred ca este ideala. Curata mai bine decat orice lotiune tonica pe care am folosit-o pana acum. Chiar dupa ce m-am demachiat si m-am spalat (de doua ori!) cu gelul de curatare, lotiunea tot curata impuritatile de pe fata mea...dischetele imbibate in lotiune raman tot timpul un pic murdare, semn ca mai era ceva pe tenul meu.
Pret: 10 lei pentru 150 ml
Verdict: O recomand persoanelor cu tenul normal/mixt/gras


Crema de corp cu migdale si ceai de trandafir
Produsul acesta are consistenta unei lotiuni lejere ce se intinde usor si nu lasa un film gras pe piele. Mirosul este greu de descris, pare un pic herbal, un pic nutty (alune de padure ca sa fiu mai precisa), e un dulce discret. MIrositi-o totusi inainte sa o cumparati, caci parfumul acesta nu place tuturor.
Lotiunea nu este foarte hidratanta si cu toate ca este destinata persoanelor cu pielea foarte uscata, nu mi se pare ok pentru ele. In schimb, daca pielea ta este normala, go for it. Mi se pare o crema potrivita pentru vara, cand vrei ca o lotiune lejera sa-ti hidrateze pielea, fara sa iti ramana la suprafata acesteia.
 Pret: aproximativ 12 lei (don't kill me dar nu mai stiu exact cat am dat pe ea :))) pentru 200ml
Verdict: O recomand tuturor, mai putin celor cu pielea foarte uscata (ironic,nu? avand in vedere ca pe ea scrie: pentru piele foarte uscata :)))

luni, 11 aprilie 2011

Wild thing

Am avut chef de un machiaj extravagant, de Haloween, cu toate ca a trecut de mult. Asa ca mi-am luat machiajele si m-am transformat intr-o creatura feroce. Sper sa va placa :).

Fara blitz
  
Cu blitz

duminică, 10 aprilie 2011

Quick tip: uleiul de masline folosit ca demachiant


Uleiul de masline a fost folosit de foarte mult timp in prepararea produselor cosmetice, datorita calitatilor sale. Acesta este plin de antioxidanti, vitamina e, omega 3 si omega 6, nu blocheaza porii, ingrijeste pielea, parul si genele.
Acest ulei indeparteaza bine machiajul si este foarte delicat cu ochii, ingrijindu-i in acelasi timp. Unde sa mai punem ca este foarte ieftin, comparativ cu alte demachiante? Plus ca fata de acestea are avantajul ca este natural si nu are tot felul de chimicale adaugate.
Vi-l recomad pe cel extravirgin, pentru un plus de calitate.

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Cum mi-as dori sa arat la 50 de ani


Christie Brinkley m-a lasat cu gura cascata. La cei 57 de ani ai sai ar putea trece drept o femeie de 25. Ce sa mai zic de rochia Herve Leger care i se potriveste de minune...HOT!
Sunt sigura ca eu nu o sa arat atat de bine la 50 de ani...but a girl can dream, right?

vineri, 8 aprilie 2011

Review tus de ochi crema Elf Studio

Ce imi place la acest liner este faptul ca e foarte rezistent, nu se misca de pe pleoape decat daca le ai foarte uleioase. Un alt punct tare este pigmentarea puternica. In pofida acestor calitati, nu sunt un fan al acestui produs. Tusul s-a uscat destul de repede, cu toate ca am tinut cutiuta inchisa, si nici nu l-am folosit de multe ori (de obicei folosec tusul de la Sephora). Dupa ce se usuca devine dificil de aplicat si nu e tocmai confortabil si delicat pentru ochi sa ii machiezi cu tus uscat. Pensula care vine odata cu tusul este prea groasa pentru a obtine un look precis, eu am aruncat-o.
Tusul este disponibil in 4 culori pe site-ul Elf.
Pret: 18 lei pentru 4,7g
Verdict: Nu il recomand, nu are sens sa cumpar un tus care sa se usuce dupa cateva aplicari.

marți, 5 aprilie 2011

J'adore

Rochiile bandaj create de Herve Leger sunt super-sexy, feminine si iubite de vedete. Se si explica de ce: rochiile designerului imbratiseaza perfect corpul si pun in evidenta siluetele curvylicious.  Eu visez la ele de cand au aprut....I want one!!!
Rachel Bilson

Megan Fox

 Amanda Bynes

Blake Lively

Mischa Barton

luni, 4 aprilie 2011

Machiaj de primavara

A venit in sfarsit primavara, iar mie imi place sa ma asortez cu ea. Una dintre tendintele acestei primaveri (le gasiti aici) sunt buzele in culori vii, vibrante. Am ales deci, sa-mi colorez vesel buzele si sa pastrez restul machiajului natural.


Nuanta de pe buzele mele este de fapt un roz mult mai aprins decat se vede in poze, asa ca restul machiajului a trebuit sa fie mai cuminte.
Machiajul ochilor a fost foarte simplu: pe pleoapa mobila am aplicat o nuanta foarte delicata de violet-gri, intr-un strat foarte subtire, smoked-out. Apoi am folosit un maro inchis pentru a crea o linie cat mai aproape de gene. Un fard iluminator sub sprancene si rimelul (doar pe genele de sus) au completat machiajul ochilor. Eu nu am folosit nici un dermatograf pe waterline (linia interioara a ochiului), dar voi puteti sa folositi un creion alb pentru a crea iluzia de ochi mai mari.
Am definit un pic sprancenele, insa le-am pastrat aspectul natural. Pe obraji am folosit un fard baby pink, perfect pentru a da fetei un aspect fresh si vesel.
Sper sa va placa!

duminică, 3 aprilie 2011

Fun Lips

Viridis Somnio se foloseste de creativitatea ei debordanta pentru a crea un machiaj al buzelor amuzant si gata sa binedispuna pe oricine. Nu au o utilitate practica (poate doar pentru Haloween) dar sunt fun.












sâmbătă, 2 aprilie 2011

Elf

Daca va plac cosmeticele Elf dar nu apucati sa faceti vreo comanda pentru ca nu au toate produsele pe stoc, acum e timpul perfect sa va luati ce vreti. Cei de la Elf si-au reinoit (in sfarsit!) stocul.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...