sâmbătă, 28 mai 2011

Before and after

Sora prietenului meu a venit in vizita la noi si n-am scapat ocazia sa o machiez. De fiecare data cand am prietene pe care nu le-am machiat inca, sunt incantata sa "ma joc" cu fetele lor, abia astept sa vad ce pot face pentru fiecare tip de ten/fata/ochi/buze, etc. Paula (sora prietenului) nu se machiaza mai niciodata, asa ca i-am facut un machiaj mai natural, care sa i se potriveasca personalitatii sale.

Before

After


Sper sa va placa, M.

PS: Imi cer scuze ca nu am mai facut postari, dar am fost destul de ocupata cu scoala si cu noul meu loc de munca.

sâmbătă, 21 mai 2011

Alice in Glamourland

Buna! Azi m-am transformat in Alice si am facut ochii mari de uimire la cate lucruri minunate sunt in Glamourland : parfumuri, farduri colorate, cosmetice care transforma fata si mult, mult sclipici. Cred ca o sa raman in Glamourland o perioada :)).

Am preferat pielea cat mai luminoasa pentru acest machiaj, asa ca am folosit (muuuult!!) iluminator pe pometi pe nas si arcade. Buzele le-am colorat cu un roz pal, iar obrajii i-am atins cu un strop de blush (care nu stiu de ce nu se vede in fotografii).






Ghiciti cine a avut sclipici pe toata fata dupa machiajul asta? :))


Blockbusterul Sephora, caruia i-am facut un review aici.

Paleta no-name. Am folosit culoarea aceasta ca baza pentru sclipiciul de pe pleoapa mobila.

6 - Pigment auriu GA-DE
7 - Gel cu sclipici Glam Crystals de la Collection 2000 (ca baza pentru sclipiciul bronze
8 - Sclipici no-name o nuanta intre bronze si antique gold

Paleta Elf Hazy Hazel

Sper sa va placa, M.

vineri, 20 mai 2011

Extra, extra, read all about it!!

Stiu ca unele bloggerite au scris deja despre newspaper nails (unghiile ziar :))), dar m-am gandit ca multe dintre voi nu ati auzit inca de tehnica asta, asa ca m-am hotartat sa va arat.
Partea buna este ca unghiile acestea sunt foarte simplu de obtinut, ceea ce e perfect pentru o necunoscatoare intr-ale manichiurii, cum sunt eu.
Se vopsesc unghiile intr-o nuanta deschisa, mata, si suficient de pigmentata. Dupa ce se usuca se introduce prima unghie in spirt, se scoate si se adauga o bucatica de ziar peste, care se tine presata 15-20 de secunde. Se indeparteaza ziarul si se aplica (cu grija) un strat de lac transparent. Usor ca buna-ziua!
Sper sa va placa, M.

joi, 19 mai 2011

Blueberry Daiquiri






Am preferat sa imi pastrez buzele "nude", pentru ca ochii erau machiati deja in culori puternice.Din acelasi motiv al ales un bronzer subtil in loc de blush. Mi-am conturat sparncenele cu kitul de la elf in medium si am folosit Wonder Lash Mascara de la Oriflame pe gene.


Astazi am avut chef sa fac un machiaj mai puternic decat de obicei,de seara, potrivit pentru o petreceri/nunti/baluri .

Fard cu sclipici foarte fin, de la Sephora (nacres shimmer, no1)

Fard no-name
 

Paleta blockbuster Sephora careia i-am facut un review aici.

Fard no name, turcuoaz vibrant

Inca un fard no name, un alb foarte sidefat.
Fard Elf, paleta Hazy Hazel

Sclipici Rainbow Priorities

Sper sa va placa, M.

Giveaway Gerovital Sun

Zuzele de pe blogul Ce vor fetele? organizeaza un giveaway in care puteti castiga produse din gama Gerovital Sun. Mai multe detalii vedeti aici.

miercuri, 18 mai 2011

Review kit pentru sprancene Elf Studio


Kitul de sprancene de la Elf Studio este produsul meu favorit pentru sprancene. Partea mai inchisa este o ceara pigment. Partea mai deschisa este o pudra care defineste si pigmenteaza destul de puternic sprancenele.
In machiajul meu zilnic prefer sa folosesc doar ceara, pentru ca defineste sprancenele, pastrand totodata un aspect natural.ata, care coloreza usor, defineste sprancenele si tine sub control firele rebele.
Pensula cu care vine este ok daca ai sprancenele destul de dese. Daca ai sprancene subtiri/rare si vrei precizie mare in aplicarea produsului, ar trebui sa folosesti o pensula mai subtire.
Ce nu-mi place la acest kit este ca pudra din kiturile light medium si dark este o nuanta prea calda. Consider ca pentru sprancene subtonurile cenusii se potrivesc mai bine, par mai naturale. Data viitoare o sa imi cumpar kitul in noua nuanta ash si o sa-i fac si un review pe blog.

Pret:18 lei
Verdict: il recomand

sâmbătă, 14 mai 2011

Got a secret





Mi-am cumparat (in sfarsit!) aparat de fotografiat si sunt fericita ca reusesc sa va arat machiajele mele asa cum sunt de fapt!Yay :)).


Am aplicat pe pleoapa mobila un mov cenusiu, iar deasupra pliului un aramiu. In pliul pleoapei si in V-ul exterior am folosit un maro cald inchis. Aceeasi nuanta de maro inchis am folosit-o pe post de liner, cat mai aproape de genele superioare. Cu un maro deschis am trasat o linie abia vizibila cat mai aproape de genele de jos.
Un iluminatoar bej deschis a fost folosit pe arcade, in colturile interioare ale ochilor, pe pometi si pe nas.
M-am dat cu rimelul meu favorit pe gene, mi-am conturat sprancenele si am aplicat un blush natural pe obraji.


Sper sa va placa!

joi, 12 mai 2011

Simplicity

In ultima vreme am avut chef numai de machiaje simple, de zi, elegante.
  Am incercat sa obtin un ten cat mai deschis, asa ca am folosit destul de mult iluminator pe pometi, pe arcada, in colturile interioare ale ochilor si pe nas. Sprancenele au fost conturate natural, cum le port de obicei.


Pentru machiajul ochilor am aplicat un fard roz pal pe pleoapa mobila si un maro mediu in pliul pleoapei, blenduit in sus.
Am aplicat apoi un fard negru cat mai aproape de genele superioare, pe care l-am facut un pic smokey. Aproape de linia genelor inferioare am aplicat foarte delicat acelasi maro folosit in pliul pleoapei.
In coltul interior al ochiului si pe arcada am pus un iluminator bej deschis. Putin rimel si gata-i machiajul meu de zi!
Sper sa va placa! :)

miercuri, 11 mai 2011

FAntastic review

Am fost suficient de norocoasa sa primesc de la Fa, prin intermediul Trender, o lotiune de corp si un antiperspirant, pentru a le testa.

Lotiune Fa NutriSkin cu Aloe Vera & Acai Berry

Primul lucru pe care l-am observat la aceasta lotiune a fost mirosul, care nu mi-a placut. Este un miros destul de dulce, insa din fericire nu rezista mult pe piele, asa ca nu mi-a fost greu sa folosesc lotiunea. Daca ar fi sa cumpar insa crema, as alege-o in alta varianta, cu un miros mai potrivit pentru mine.
In afara de parfum insa, nu am ce sa-i reprosez acestui produs. M-a impresionat lejeritatea texturii si rapiditatea cu care intra in piele. Este perfecta pentru vara, cand pielea mea cere lotiuni usoare si nelipicioase.
Hidrateaza destul de bine si imi lasa pielea moale si catifelata.
Ce m-a amuzat cand am primit-o este faptul ca sticla arata a sampon (aduce cu sticla de la Head and Sholders), iar o prietena m-a intrebat de ce ma dau cu gel de dus pe mana :)).
Verdict: O recomand persoanelor cu pielea normala, carora le plac mirosurile dulci, fructate.

Anti-perspirantul Fa NutriSkin

Pana sa incerc acest anti-perspirant foloseam numai Rexona, pentru ca mi se parea cel mai bun - cu toate ca aveam suficiente nemultumiri si cu Rexona, gen pete albe pe haine si textura faramicioasa. Dupa ce l-am incercat pe Fa NutriSkin am renuntat complet la Rexona.
Sunt foarte multumita de noul meu stick anti-perspirant. Protejeaza eficient contra transpiratiei, nu lasa urme albe si miroase demential...fresh-fructat.
Verdict: Il recomand! :)

sâmbătă, 7 mai 2011

Eye Candy: Ian Somerhalder

Eu si prietenele mele discutam deseori despre vedetele la care visam, barbatii numai buni de clatit ochii. Cum m-am gandit ca nici fetelor care imi citesc blogul nu le-ar displace sa vada din cand in cand cate o bombonica vizuala, m-am hotarat sa creez rubrica eye candy!
De cand ma uit la Vampire Diaries sunt obsedata de Ian Somerhalder, I want to have his babies :)).



Sper sa va placa noua rubrica! Voua ce vedeta vi se pare irezistibila?

joi, 5 mai 2011

J'adore

Iubesc editorialele realizate de Grace Coddington in Vougue USA. Sunt incantata cand descopar povestile pe care fiecare fotografie o spune, Grace Coddington reusind sa faca aproape toate imaginile la care lucreaza sa transmita romantism, delicatete si feminitate.
Totusi, cel mai bine este sa las fotografiile sa vorbeasca.








miercuri, 4 mai 2011

Review rimel Wonder Lash Mascara de la Oriflame

Am inceput sa folosesc acest rimel cand mi-a fost facut cadou de catre o prietena care era foarte entuziasmata de produs. Trebuie sa recunosc ca am fost un pic sceptica inainte de a-l folosi, insa m-a cucerit de la prima aplicare. Am incercat multe rimeluri, insa acesta a ramas favoritul meu, cel pe care il cumpar din nou si din nou.

Alungeste genele si le curbeaza atat de spectaculos incat am fost intrebata daca port gene false cand eram data cu el. Periuta sa este din plastic cu perii scurti intr-o parte si lungi in partea opusa - cum se poate observa si in fotografie. Astfel, este ideal de folosit atat pentru genele superioare cat si pentru genele inferioare - care sunt mai greu de rimelat fara sa atingi pielea.
Separa bine genele si nu le incarca inestetic, chiar si dupa trei straturi!
Sunt incantata de calitatea acestui rimel, care costa ridicol de putin! Nu am descoperit pana acum nici o mascara (nici din cele high-end) care sa il intreaca.
Pret: 10  lei la reducere, 17lei  la pret intreg
Verdict: il iubesc, e clar ca il recomand :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...