luni, 27 iunie 2011

Review demachiant bifazic pentru ochi Balea

De la o vreme tot auzisem prin blogosfera numai lucruri bune despre demachiantul pentru ochi bifazic de la Balea si, cu toate ca mai aveam doua lotiuni demachiante pentru ochi, n-am putut rezista tentatiei de a il cumpara. Si bine am facut, caci m-a costat putin si am castigat mult.

Nu prea am incredere in Balea, dupa o experienta nefericita cu un demachiant pentru fata (ma ustura fata de la el, din cauza cantitatii mari de alcool continute),
La prima folosire nu am ramas impresionata, poate si pentru ca nu l-am lasat sa actioneze suficient, insa dupa aceea m-am indragostit de el.
Este foarte delicat cu ochii, nu ustura, indeparteaza usor machiajul (trebuie lasat un pic sa il dizolve, cel putin rimelul) si e usor de folosit.
Se agita bine inainte de folosire, pt ca cele doua parti sa se amestece, se lasa 30 de secunde sa actioneze, iar dupa indeparteaza machiajul cat ai zice peste.
Nu pot spune ca indeparteaza chiar toate urmele de machiaj, dar oricum, o face mai bine decat alte demachiante.
Chiar am ramas impresionata si o sa-l cumpar din nou cat de curand (se consuma destul de repede).
Verdict: il recomand!
Pret: aproximativ 7 lei.

luni, 20 iunie 2011

Romantic updo

Zilele trecute, la munca, o colega pasionata de hair-styling, mi-a facut o coafura rapida, varatica si boho.
Eu sunt o profana intr-ale coafurii, insa mi-a placut mult ce a iesit.


Coafura s-a lasat un pic dupa 8 ore de munca, dar arata ok in continuare.

sâmbătă, 18 iunie 2011

Mini haul

Astazi am fost prin oras sa imi cumpar balerini si m-am intors acasa cu o rochie si cu 3 perechi de cercei :)).
Tipic mie. Am ramas atat de incantata de cerceii pe care mi i-am luat ca am zis sa vi-i arat si voua. In acest week-end este un targ de lucrusoare handmade la muzeul de vizavi de universitate (imi scapa numele).
Din tot targ nu mi-a placut in special decat un singur stand, cel al Stephaniei (Taraba-Cu-Cercei), de unde am luat cele trei perechi cu un pret foarte mic, la care, pe deasupra am primit si o reducere. (pretul adunat al tuturor cerceilor e de 20 de lei).

Cercelusi eleganti, delicati, feminini (5 lei, redusi de la 8 lei)

Floticele cristaline (10 lei)

Cirese varatice si copilaroase (5 lei)

Sper sa va placa, M.

sâmbătă, 11 iunie 2011

Femme Fatale

 Chiar daca stiu ca vara asta se poarta culori vesele pe buze (si nu numai), nu pot renunta la buzele indraznet colorate in nuante mai inchise...I'm a sucker for bold lips...in orice anotimp. Azi am avut chef de ceva mai puternic, senzual si nu foarte wearable. Am ales sa imi subliniez si ochii  si buzele (I know, I'm breaking the rules).
Mi-a luat o gramada de timp sa termin look-ul, nu pentru ca este foarte dificil, ci din cauza tusului crema prost (de la Sephora) care curgea intr-o veselie si trebuia sa il refac la 2 minute.







Produse Folosite:
Ochi:
1+2 -trusa Sephora Blockbuster
3 - fard Lancome (nu mai stiu cum se numeste nuanta)
4+5 - Quad Avon Denim Blues
6 - fard Flormar M11
7 - Shimmer No1 Sephora
Tus de ochi Sephora (peste am dat cu fardul Flormar)
Creion de ochi Super Shock de la Avon (pe linia interioara a ochiului)

Fata:
Fond de ten Vichy Aera Teint + Fond de ten Farmasi Stay Mate
Ca iluminator: Shimmer no 1 de la Sephora
Ca fard de obraz : pudra cu 2 nuante mai inchisa decat pielea mea, de la Elf
Alunita falsa facuta cu tus maro de la Sephora :)

Buze:
2 creioane Ada + un creion Sephora
Ruj Sephora rezistent la transfer
Strugurel

Sper sa va placa, M.

marți, 7 iunie 2011

Review Crema Ultraprotectoare Gerovital Sun cu SPF 50

De cativa ani pielea mea nu mai suporta soarele. Daca nu aplic crema cu protectie solara, pielea mea se inroseste, ma mananca si ma ustura... asta in vreo 10 minute de stat la soare. Am ajuns sa am, deci, destula experienta cu cremele cu SPF.
Primavara asta mi-am luat Solecrin de la Iwostin si a fost o dezamagire totala...cu toate ca are SPF 50 si apa termala si imi aplicam o cantitate generoasa, pielea mea tot era afectata.De aceea m-am bucurat cand am castigat crema Gerovital Sun cu SPF 50 de la gerovital, la concursul organizat de zuzele de la Pentru Dive.
Am primit pachetelul astazi, dar am fost atat de incantata incat m-am si apucat sa o si testez.

Primul lucru care m-a surprins a fost mirosul demential. Miroase dulce-acrisor, a rodie (contine extract de rodie). La inceput mi s-a parut uleioasa, ca toate cremele cu protectie SPF de altfel, dar dupa 5 minute a intrat perfect in piele. Cand am iesit afara pielea mea a fost total multumita, nu am simtit nici un disconfort.
Un alt punct forte al acestui produs este faptul ca nu contine vitamina A sau derivati ai acesteia, nu contine parabeni si nici oxibenzona. Aceste ingrediente, des intalnite in alte creme de protectie solara accelereaza cancerul de piele in loc sa il previna.
Sunt total multumita de acest produs, care pe deasupra costa si cat jumatate din pretul normal al celorlalte creme de protectie solara.
Verdict: O recomand!!!
Pret: in jur de 25 de lei

miercuri, 1 iunie 2011

Eye Candy: Kostas Martakis

Imi plac in general cum arata barbatii greci, insa Kostas ii intrece pe toti. Dupa ce ca arata fenomenal, are si o voce frumoasa si pare placut (in aparitiile sale publice). Nu stiu ce femeie (straight) nu s-ar topi uitandu-se in ochii lui.





Enjoy, M.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...