duminică, 11 septembrie 2011

Review lotiune micelara de la Avene

Hello tuturor! Imi cer scuze pentru absenta mea din ultima perioada, dar am simtit nevoia de o vacanta. trecand peste acest lucru, am spus sa va povestesc despre un big like: lotiunea micelara de la Avene.



Deoarece este vara (la caldura de afara chiar pot sustine ca este vara in continuare) si am vrut un demachiant usor, care sa nu fie gras, am ales lotiunea micelara de la Avene. Am ramas impresionata de puterea de curatare a acesteia, mi-a luat orice urma de machiaj de pe fata...in afara de rimel totusi. Rimelul il curata mai greu decat un demachiant special formulat pentru ochi, dar asta nu ma dereanjeaza, penru ca il folosesc pe cel de la Balea, caruia i-am facut un review aici.
Fata ramane curata si neuleioasa si, cu toate ca se spune ca dupa curatarea cu lotiune micelara nu e necesara clatirea, eu m-am spalat pe fata...am tenul cu probleme si nu am vrut sa risc. De asemenea mi se pare potrivita pentru orice tip de ten, cred ca si pentru cel usor sensibil (contine si apa termala). Un minus este faptul ca are parfum - cu toate ca nu e puternic, dar nu e necesar.De asemenea, mi se pare ca se consuma destul de repede :P.

Pret: in jur de 45 de lei.
Verdict: il recomand!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...