marți, 7 iunie 2011

Review Crema Ultraprotectoare Gerovital Sun cu SPF 50

De cativa ani pielea mea nu mai suporta soarele. Daca nu aplic crema cu protectie solara, pielea mea se inroseste, ma mananca si ma ustura... asta in vreo 10 minute de stat la soare. Am ajuns sa am, deci, destula experienta cu cremele cu SPF.
Primavara asta mi-am luat Solecrin de la Iwostin si a fost o dezamagire totala...cu toate ca are SPF 50 si apa termala si imi aplicam o cantitate generoasa, pielea mea tot era afectata.De aceea m-am bucurat cand am castigat crema Gerovital Sun cu SPF 50 de la gerovital, la concursul organizat de zuzele de la Pentru Dive.
Am primit pachetelul astazi, dar am fost atat de incantata incat m-am si apucat sa o si testez.

Primul lucru care m-a surprins a fost mirosul demential. Miroase dulce-acrisor, a rodie (contine extract de rodie). La inceput mi s-a parut uleioasa, ca toate cremele cu protectie SPF de altfel, dar dupa 5 minute a intrat perfect in piele. Cand am iesit afara pielea mea a fost total multumita, nu am simtit nici un disconfort.
Un alt punct forte al acestui produs este faptul ca nu contine vitamina A sau derivati ai acesteia, nu contine parabeni si nici oxibenzona. Aceste ingrediente, des intalnite in alte creme de protectie solara accelereaza cancerul de piele in loc sa il previna.
Sunt total multumita de acest produs, care pe deasupra costa si cat jumatate din pretul normal al celorlalte creme de protectie solara.
Verdict: O recomand!!!
Pret: in jur de 25 de lei

2 comentarii:

Diana spunea...

Buna! Ai folosit aceasta crema si ca baza pentru machiaj?

Ma intreb daca as putea aplica fondul de ten peste ea...?!

Merci.;)

TheVaVaVoom spunea...

Buna Diana! Da, am folosit-o si ca baza de machiaj. Am lasat-o sa intre in piele cam 10 minute dupa care am aplicat fond de ten...e un pic mai gras tenul dupa aceea decat de obicei - dar eu am servetele care absorb grasimea (de la elf) si tin sebumul sub control. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...