luni, 27 iunie 2011

Review demachiant bifazic pentru ochi Balea

De la o vreme tot auzisem prin blogosfera numai lucruri bune despre demachiantul pentru ochi bifazic de la Balea si, cu toate ca mai aveam doua lotiuni demachiante pentru ochi, n-am putut rezista tentatiei de a il cumpara. Si bine am facut, caci m-a costat putin si am castigat mult.

Nu prea am incredere in Balea, dupa o experienta nefericita cu un demachiant pentru fata (ma ustura fata de la el, din cauza cantitatii mari de alcool continute),
La prima folosire nu am ramas impresionata, poate si pentru ca nu l-am lasat sa actioneze suficient, insa dupa aceea m-am indragostit de el.
Este foarte delicat cu ochii, nu ustura, indeparteaza usor machiajul (trebuie lasat un pic sa il dizolve, cel putin rimelul) si e usor de folosit.
Se agita bine inainte de folosire, pt ca cele doua parti sa se amestece, se lasa 30 de secunde sa actioneze, iar dupa indeparteaza machiajul cat ai zice peste.
Nu pot spune ca indeparteaza chiar toate urmele de machiaj, dar oricum, o face mai bine decat alte demachiante.
Chiar am ramas impresionata si o sa-l cumpar din nou cat de curand (se consuma destul de repede).
Verdict: il recomand!
Pret: aproximativ 7 lei.

2 comentarii:

Amelia T. spunea...

Si eu am auzit numai lucruri bune despre acest demachiant insa nu am avut curajul pana acum sa il cumpar,dar parerea ta este tot pozitiva asa ca s-ar putea ca azi sa trec pe la Dm sa mi-l iau si eu.Pupici

TheVaVaVoom spunea...

Trust me, e bun! Sper sa iti placa si tie. Te pup :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...