luni, 4 aprilie 2011

Machiaj de primavara

A venit in sfarsit primavara, iar mie imi place sa ma asortez cu ea. Una dintre tendintele acestei primaveri (le gasiti aici) sunt buzele in culori vii, vibrante. Am ales deci, sa-mi colorez vesel buzele si sa pastrez restul machiajului natural.


Nuanta de pe buzele mele este de fapt un roz mult mai aprins decat se vede in poze, asa ca restul machiajului a trebuit sa fie mai cuminte.
Machiajul ochilor a fost foarte simplu: pe pleoapa mobila am aplicat o nuanta foarte delicata de violet-gri, intr-un strat foarte subtire, smoked-out. Apoi am folosit un maro inchis pentru a crea o linie cat mai aproape de gene. Un fard iluminator sub sprancene si rimelul (doar pe genele de sus) au completat machiajul ochilor. Eu nu am folosit nici un dermatograf pe waterline (linia interioara a ochiului), dar voi puteti sa folositi un creion alb pentru a crea iluzia de ochi mai mari.
Am definit un pic sprancenele, insa le-am pastrat aspectul natural. Pe obraji am folosit un fard baby pink, perfect pentru a da fetei un aspect fresh si vesel.
Sper sa va placa!

7 comentarii:

Madlen spunea...

tare dragut

TheVaVaVoom spunea...

Multumesc :)

Ada Make-Up spunea...

really nice:)

TheVaVaVoom spunea...

Merci :)
Apropo, am intrat pe blogul tau si am vazut ca esti din Tulcea...imi pareai mie cunoscuta de undeva :)) ...si eu sunt tot din Tulcea, dar locuiesc momentan in Bucuresti.

Ada Make-Up spunea...

sunt din tulcea, dar acum stau in constanta, navodari, la tulcea mai merg de 2-3 ori pe an:))

Ioana Visa spunea...

Surpriza, asta e favoritul meu de pana acum. iti face fata foarte luminoasa si deschisa:)

TheVaVaVoom spunea...

da, surpriza de zile mari :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...