sâmbătă, 19 februarie 2011

Tendinte in machiaj - primavara-vara 2011

 Imi plac tendintele pe care designerii le propun pentru primavara-vara acestui an si o sa le incerc cu siguranta. Totusi sunt de parere ca este mai bine ca fiecare sa poarte ce i se potriveste si cu ce ii sta bine, chiar daca nu e in tendinte. Consult tendintele din distractie, dar asta nu inseamna ca in sezonul acesta o sa ma limitez la aceste look-uri.


Buze in culori puternice

Acest machiaj este simplu, dar indraznet si te deosebeste intr-o multime. Se poarta nuantele puternice de coral, roz si rosu pentru buze cu atitudine. Ochii sunt machiati discret pentru ca buzele sunt punctul central al look-ului.










Aspectul natural

Daca nu iti place sa folosesti culori puternice, acest look este pentru tine. Acest tip de machiaj este timeless, nimic nu poate intrece frumusetea naturala. No make-up make-up se poarta deci si sezonul acesta.












Tonuri de auriu 

Machiajul auriu al ochilor se potriveste cu un ten bronzat uniform si cu un blush discret, sau poate doar pudra bronzanta. Asa as infatisa eu o zeita greaca. 














Culori puternice

 Cel mai surprinzator trend pe care ni-l aduce 2011 este combinatia indrazneata de culori. Culori care aparent nu au ce cauta impreuna sunt combinate pentru a realiza machiaje indraznete, inspirate de moda anilor '80.





 Smokey eye

 La fel ca rochia neagra cu croiala simpla, smokey eye nu se demodeaza niciodata. Anul acesta ochii smokey sunt completati de buze in culori naturale.




Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...