vineri, 11 februarie 2011

Review pensule Elf Studio

Pensula pentru blush



Pensulele din gama Studio sunt mai scumpe decat cele din gama Essential si au perii mai fini. Puteti sa la cumparati de aici.
Pensula pentru blush are perii atat de fini incat este o placere sa o folosesc. Totusi, daca as avea de ales intre aceasta pensula si pensula unghiulara pentru bronzer din gama Essentials (care este si mai ieftina), as alege-o oricand pe cea din urma. Pensula Studio pentru blush mai pierde din cand in cand cate un fir de par dar acest lucru se intampla rar si in rest este destul de rezistenta. Pret: 18 lei.

Pensula Studio pentru pudra

Nu stiu daca doar eu am nimerit o pensula prost fabricata sau daca toate pensulele pentru pudra din gama studio sunt la fel, dar unealta asta e un dezastru. Manerul din lemn joaca in partea metalica si mai are putin si se desprinde. Perii nu sunt taiati drept, sunt usor mai lungi intr-o parte si cad intr-o veselie. A inceput sa mi se faca scarba sa o mai folosesc pentru ca imi plasa par in produse. Perii sunt intr-adevar foarte fini si se simt placut pe fata, insa cu ce ma ajuta asta, daca ii cad mai tare decat naparleste pisica bunicii? Nu o recomand nimanui. Pret: 18 lei.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...