vineri, 18 februarie 2011

Paleta Blockbuster 2010 Sephora

Cand am vazut paleta cu peste 180 de culori, mi se parea ca este mult prea mica incat sa cuprinda atatea farduri. Insa, pe masura ce domnisoara de la casa o desfacea in fata mea, ochii mi se faceau din ce in ce mai mari de mirare. Cu toate ca trusa pare mica, ea este de fapt foarte compacta. Trusa, care arata ca o punguta Sephora se desface intai in doua, dezvaluind 98 de farduri de pleoape. Sertarasele cu fardurile de pleoape aluneca mai apoi in laterale si descopera 70 de luciuri de buze, care, daca sunt date la o parte dezvaluie la randul lor 3 farduri de obraz, 5 creioane ( 2 de buze si 3 de ochi) si 6 tusuri crema de ochi. Trusa asta e ca o papusa Matriosca, cand nu te mai astepti la altceva, descoperi inca o surpriza. Imi pusesem in gand sa nu mai cheltui bani in Sephora (deja se dusese ratia lunara), asa ca am iesit aproape suspinand din magazin. Doua saptamani numai de ea am vorbit.
Aluziile ( a se citi cicaleala) mele se pare ca au prins, pentru ca am primit-o de Craciun. Oh, happy day!
Fardurile de pleoape sunt foarte pigmentate si mult mai de calitate decat cele din paletele de anii trecuti (de care multe persoane s-au plans). Trusa contine atat culori mate cat si sidefate si chiar unele ce au particule de sclipici. Sunt de calitate, iar folosite cu un primer se mentin intacte (nu se aduna si nu isi pierd din intensitate) chiar si 12 ore. Fardurile de pleoape sunt partea mea favorita din intreaga paleta.

Glossurile de buze variaza de la o extrema la alta. Unele arata ca un ruj de buze iar unele ca glossuri, unele sunt mate, unele sidefate iar altele au sclipici. Cele care arata ca un ruj pe buze sunt in general foarte pigmentate. Majoritatea insa nu sunt pigmentate mai deloc, arata ca un gloss transparent sau cu tente de culoare. Nu pot sa spun casunt innebunita dupa ele, mai ales ca toate sunt destul de lipicioase. Totusi, poate pentru ca sunt lipicioase si adera bine pe buze, rezista foarte bine. Mai rar se gaseste un gloss care sa nu se stearga repede.

Creioanele de ochi si de buze sunt de calitate, sunt pigmentate si aluneca usor, nu sunt prea dure. Mini rimelul din trusa nu face mai nimic pentru nici un tip de gene. Le innegreste si le ridica foarte putin.

Fardurile de obraz sunt, in opinia mea, mult prea pigmentate. Daca nu sunt atenta si nu iau cantitatea minima de produs pe pensula risc sa arat, dupa cum imi spunea si o prietena zilele trecute, ca un Pikachu. Cei de la Sephora au aceeasi problema si in paletele lor 5 in 1 pe care le-au comercializat de sarbatori.

Cele 6 tusuri crema de ochi sunt o combinatie de culori surprinzatoare: negru si maro (clasice), pruna, lavanda, turcoaz si un verde primavaratic. Sunt pigmentate, dureaza mult dupa aplicare, dar curg un pic daca ai pleoapele foarte uleioase.

Pensulele care sunt in trusa sunt gunoaie. Nu ma deranjeaza prea tare pentru ca ma asteptam la asa ceva si pentru ca am eu pensule bune. Totusi nu spun ca e ok ca o companie atat de cunoscuta si de succes ca Sephora sa insulte astfel clientii. Mai bine comercializau trusa fara pensule.

Oglinda din trusa este suficient de mare pentru a-mi realiza machiajul folosindu-ma de ea. Totusi eu prefer o oglinda mobila, pentru ca ma misc ca floarea soarelui, dupa lumina.:))

Carcasa paletei este facuta dintr-un plastic dur si pare foarte rezistenta. Totusi eu am avut grija de paleta si nu am scapat-o niciodata, asa ca nu stiu cum se comporta la socuri.

Aceasta e trusa mea favorita si o recomand cu caldura. Problema este ca nu este usor de gasit. Nu se mai gaseste in Sephora, pentru ca a fost inclusa doar in colectia lor de Craciun, deci singura posibilitate de cumparare ar fi online. Pretul este de 198 de lei.


6 comentarii:

Anonim spunea...

buna!
tot incerc sa dau de aceasta trusa sephora si nu o gasesc,cunosti pe cineva care vrea sa o vanda?
stiu k in magazine sephora nu se mai gaseste si asta ar fi singura solutie pentru mine :)

TheVaVaVoom spunea...

Buna! Stiu ca in magazinele Sephora paleta apare doar de Craciun/Paste, pentru o perioada limitata de timp. Daca nu o gasesti pe internet, cred ca singura solutie e sa astepti editia viitoare.

Morphine spunea...

Buna ! :) imi poti spune cam cat este in magazin trusa? :*

TheVaVaVoom spunea...

Hey! In magazin trusa era 200 de lei, daca imi aduc eu bine aminte :)

Giovi spunea...

Hey poti sa imi zici de unde ai luat adica din ce magazin sephora pentru ca tot incerc sa imi iau una dar nu gasesc

TheVaVaVoom spunea...

Buna, eu am luat-o din Constanta, din magazinul Tomis. Dar stiu ca in perioada sarbatorilor au avut-o prin toate magazinele Sephora, o vazusem atat in cel de la Universitate cat si in cel din mall Platza.
S-ar putea sa nu fie pentru ca de obicei o au doar de sarbatori.
Sper sa o gasesti totusi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...