marți, 1 martie 2011

Cele mai reusite machiaje la Oscar 2011

Anul acesta celebritatile au preferat un machiaj discret, care sa le pune in evidenta frumusetea naturala. Ochii au fost scosi in evidenta cu nuante de auriu, gri, maro sau cu ajutorul tusului, iar buzele au fost nude sau colorate in nuante discrete de rosu sau oranj.

Castigatoarea pentru cel mai reusit machiaj (drumroll) ....Scarlet Johaneson, cel putin pentru mine. Make-up artistul a stiut sa-i puna foarte bine in evidenta ochii superbei Scarlet folosind tonuri de aramiu, in timp ce buzele au ramas o frumoasa nuanta de nude pink. Sprancenele si restul fetei au fost pastrate cat mai naturale cu putinta, obrajii fiind doar usor imbujorati, aproape ca nici nu se remarca.


Mila Kunis a aratat seducator cu ochii ei mari conturati cu creion negru. Restul machiajului a fost foarte discret, dand o nota de eleganta.Reese Witherspoon a aratat adorabil cu machiajul si coafura retro.Machiajul lui Mandy Moore este in tendinte, cu buzele intr-o nuanta discreta de coral si ochii understated.


Jennifer Lawrence arata H.O.T. cu machiajul smokey cafeniu ce ii pune in evidenta privirea.Anne Hathaway arata elegant cu buzele intr-o nuanta de berry red.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...