marți, 29 martie 2011

Review balsam de buze Yes To Carrots


In timpul intregii vieti o femeie inghite intre 1,8 si 4,1 kg de ruj. Multe dintre rujuri sau alte produse de buze contin chimicale care dauneaza sanatatii, asa ca m-am gandit ca nu mi-ar strica sa folosesc, macar atunci cand este posibil, rujuri/balsamuri de buze din ingrediente naturale.
Am auzit numai lucruri bune despre gamele Yes To, care se vand in Sephora. "Unturile" de buze C Me Smile din gama Yes To Carrots sunt facute 100% din ingrediente naturale si 95% dintre ingrediente sunt si organice, asa ca am zis ca le acord o sansa. Contin numai lucruri bune si hranitoare, cum sunt uleiul de cocos, ulei de masline, ulei de jojoba, unt de shea, extract de portocale, de seminte de dovleac si multe alte bunatati naturale.
Stiam ca sunt bune, dar tot am fost surprinsa de calitatea lor. Sunt foarte hidratante, au o compozitie bogata, dureaza mult timp pe buze si le lasa fine si pupabile kissable :)). Sunt un absolut rasfat pentru buzele mele nu numai datorita calitatilor lor hidratante, dar si datorita aromei delicioaaaaase (din cele cinci arome - fructe de padure, morcovi, pepene, citrice si menta - favorita mea este cea de pepene galben). Aroma de menta se poate sa nu fie pe gustul tuturor, mai ales ca inteapa usor buzele, dar in rest cred ca nimeni nu s-ar plange de celelalte arome.
Pret: 12 lei pentru 4,25g
Verdict: YES to carrots :)). Le recomand cu caldura!

2 comentarii:

Ada Make-Up spunea...

imi place blogul. chiar interesant.
ai si un tag la mine pe blog, daca vrei sa il faci:)>:D<

TheVaVaVoom spunea...

Multumesc, ma bucur ca iti place!
Am sa preiau tagul, e foarte dragut.
Te pup

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...