luni, 14 martie 2011

Review baton 3 in 1 de la Elf (All over color stick)

Cautam de ceva vreme un highlighter (iluminator) crema care sa ii acorde tenului meu aun aspect sanatos, dewey. Dupa ce am citit cateva reviews m-am hotarat sa il incerc pe cel de la Elf, caci avand in vedere cat de ieftin este nu aveam mare lucru de pierdut. Nuantele care se potrivesc ca highlight sunt Spotlight (cel din imagine) si poate Persimon (daca ai pielea mai inchisa la culoare).
Eu mi l-am luat in nuanta Spotlight si sunt foarte multumita de el. Il folosesc ca iluminator doar pe pometi si deasupra buzei superioare - mi se pare prea stralucitor pentru a-l folosi pe alte parti ale fetei.  Are o consistenta cremoasa, se intinde bine si acorda tenului o stralucire discreta. Fata mea arata proaspata si radioasa cand il folosesc.
Nu rezista intreaga zi pe fata (nici nu ma asteptam la un produs crema) insa este atat de mic si usor de reaplicat, incat aproape nu conteaza. Pentru o aplicare imi trebuie o cantitate foarte mica, asa ca o sa-mi ajunga mult timp. Miroase bine , a vitamina c si a zahar, sugar orange cum spun ei, iar mirosul dispare repede.
Atentie insa! Nu mi se pare potrivit pentru persoanele cu tenul mai inchis, mai ales nuanta Spotlight, care devine cenusie si artificiala pe aceste tenuri. Fetele cu pielea mai inchisa ar trebui sa caute un iluminator cu subtonuri aurii.
Singurul lucru care nu imi place - si nu la produs ci la reclama- este acela ca tubul contine mai putin produs decat in imagini. Partea de jos a ambalajului, cea alba, nu contine deloc produs, cum poate deducem din imaginea de mai sus.
Oricum, pretul e fenomenal pentru cantitatea si calitatea produsului.
Verdict: Highly recommended!
Il puteti cumpara de aici.
Pret: 8 lei

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna!Ai doua taguri pe blogul meu.Pupici:-*

TheVaVaVoom spunea...

Am intrat pe blogul tau dar nu le-am vazut, daca esti draguta, pune link-ul direct te rog.
Te pup

Anonim spunea...

Scuze,am avut o perioada cam agitata si nu am apucat sa mai intru pe alte bloguri.Tag-urile le gasesti aici

http://leyacreations.blogspot.com/search/label/tag

Pup

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...