duminică, 27 martie 2011

Review demachiant Vichy Purete Thermale 3 in 1


Folosesc Purete Thermale de ceva vreme, asa ca m-am gandit ca nu ar strica un review.
Cei de la Vichy se mandresc cu faptul ca acest produs este un demachiant integral, adica este lapte de curatare a fetei, lotiune tonica si demachiant pentru ochi intr-un singur produs. Eu tin sa ii contrazic. In nici un caz nu functioneaza ca o lotiune tonica!
Este ok ca demachiant, isi face treaba si indeparteaza majoritatea machiajului de pe fata. Totusi, dupa ce ma demachiez imi lasa un film gras pe fata, de zici ca m-am dat cu un strat de ulei. Lotiunea tonica ar trebui sa lase fata complet curatata, fara urme de machiaj sau demachiant si Purete Thermale nu face acest lucru. Pe mine nu ma deranjeaza prea tare ca imi lasa tenul uleios pentru ca ma spal bine apoi, dar ma deranjeaza reclama falsa cum ca acest produs ar fi si  tonic.
Cat despre functionalitatea sa ca demachiant pentru ochi, nu ma impresioneaza. E parfumat si asta poate fi o problema pentru persoanele cu ten si/sau ochi sensibili. Daca nu esti atenta si iti intra in ochi ustura destul de tare.
Concluzia mea este ca acest produs este ok ca demachiant (in special pentru persoanele cu tenul uscat), insa nu face nimic ce ar putea sa-l aduca aproape de un tonic. Totusi, se gasesc alte produse mai ieftine, care fac acelasi lucru.
Verdict: Il recomand persoanelor cu pielea uscata
Pret: depinde de varianta (cea de 100 ml se da cado la cumpararea unui fond de ten, cea de 200 ml costa intre 46 si 55 de lei, depinde de unde o cumperi. Mai este o varianta de 300 ml, dar e mai putin intalnita la noi)

4 comentarii:

GraphisAdv spunea...

Am si eu demachiantul 3 in1 de la Vichy dar mie nu-mi place deloc, mi se pare ca nu demakiaza perfect si imi ramane o senzatie vascoasa. E in varianta de 30ml si l-am primit cadou la un deodorant Vichy. Insa apa de la BioDerma face minuni si zici ca este o simpla apa. Ti-o recomand daca ai curiozitatea!

TheVaVaVoom spunea...

Si eu am aceeasi senzatie, lasa o pelicula de grasime pe piele, de aceea am spus ca il recomand persoanelor cu pielea uscata care ar putea sa il considere confortabil si delicat.
Chiar m-ai facut curioasa cu demachiantul de la Bioderma, probabil ca o sa-l incerc. Merci de pont. :)

alice spunea...

Buna! Nu sunt o fana Vichy nici eu..am folosit si eu pentru o vreme produsul asta, insa acum folosesc un lapte demachiant de la Avene( http://www.sanafarm.ro/avene-lapte-demachiant-200ml-pierre-fabre-p-2386.html ) si pentru mine functioneaza chiar bine..In fine, ceea ce vreau sa spun este ca fiecare dintre noi are un ten diferit si de asta la unii functioneaza anumite produse,iar la altii nu functioneaza si asa se intampla si cu produsele de la Vichy.. Sfatul meu e ca ori de cate ori dorim sa folosim un nou produs, este mai bine intai sa cerem si sfatul unui specialist..Succese! :*

TheVaVaVoom spunea...

Buna Alice! Sunt de acord cu tine, ar fi ideal sa cerem sfatul unui specialist cand am vrea sa incercam produse noi. Dar daca esti ca mine si iti place la nebunie sa testezi produse noi, cum ar fi sa te vezi de 2-3 ori pe saptamana specialistul ca sa vazi ce parere are despre produse. Pana la urma si dermatologul te incadreaza intr-o categorie cand iti da un tratament si poate nu isi poate da seama exact ce ti se potriveste doar tie. In plus, mie imi place sa incerc cosmetice pe pielea mea :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...